Bio

[CAT] Jordi Graells i Costa graells.cat i slideshare.net/jordigraells. Llicenciat en geografia; treballo per transformar l’Administració a través d’Internet i les TIC (xarxes socials, serveis mòbils, govern obert, dades obertes, gestió del coneixement…). Actualment sóc director general d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya des d’on estic intentant millorar l’experiència d’usuari del ciutadà.

Escric textos al Graellsbloc, que va ser considerat ‘Millor blog personal de política, economia i societat’, en l’edició 2013 dels Premis Blog Catalunya.

Sóc també Premi Nadal Batle de la Universitat de les Illes Balears, sobre TIC, en la seva quarta edició 2002, amb l’obra Internet útil per a tothom. He publicat articles i monografies sobre com relacionar coneixement i innovació a les organitzacions. D’entre els més rellevants:

Fora de l’àmbit de l’Administració vaig impulsar tres iniciatives emprenedores: Sune (distribuïdora de productes d’energies renovables), Babel (serveis lingüístics) i Ballsalona (centre difusor i formatiu de balls de saló).
En el passat era a Blogger http://graells.blogspot.com. Finalment vaig decidir continuar a https://graells.wordpress.com. Tanmateix, la manera més fàcil d’accedir-hi és per http://graells.cat.

Benvinguts al Graellsbloc!!!

_____________________

[ESP] Jordi Graells Costa graells.cat i slideshare.net/jordigraells. Licenciado en geografía, trabajo para transformar la Administración a través de Internet y las TIC (redes sociales, servicios móviles, gobierno abierto, datos abiertos, gestión del conocimiento…). Actualmente soy director general de Atención Ciudadana de la Generalitat de Cataluña desde donde estoy intentando mejorar la experiencia de usuario del ciudadano.

Escribo textos en el Graellsbloc, que fue considerado ‘Mejor blog personal de política, economía y sociedad’, en la edición 2013 de los Premis Blog Catalunya.

Soy también Premio Nadal Batle de la Universidad de les Illes Balears, sobre TIC, en su cuarta edición 2002, con la obra Internet útil per a tothom. He publicado artículos y monografías sobre cómo relacionar conocimiento e innovación en las organizaciones. Los más relevantes son:

Fuera del ámbito de la Administración impulsé tres iniciativas emprendedoras: Sune (distribuïdora de productos de energías renovables), Babel (servicios lingüísticos) y Ballsalona (centro difusor y formativo de bailes de salón).

¡Bienvenidos al Graellsbloc!

________________________

[EN] Jordi Graells Costa graells.cat i slideshare.net/jordigraells. I’m fostering Digital Transformation at @ (Government of Catalonia) as Director General for Citizen Services I’m  talking about Open Government (oGov), web, instant messenger, mobile services, social media (social networks), innovation, comunnities of practice (CoP).

In the past I opened a blog in Blogger platform. Now I am in https://graells.wordpress.com. You will find me directly at http://graells.cat.

Welcome to Graellsbloc!

________________________

Formulari de contacte / Contact Form

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s