Bio

[CAT] Jordi Graells i Costa graells.cat i slideshare.net/jordigraells. Llicenciat en geografia; treballa en la innovació a l’Administració a través d’Internet i les TIC (dades obertes, xarxes socials, serveis mòbils, govern obert, gestió del coneixement…). Actualment és coordinador de Continguts i Innovació a la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió (Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya).

Escriu textos al Graellsbloc, que va ser considerat ‘Millor blog personal de política, economia i societat’, en l’edició 2013 dels Premis Blog Catalunya.

És també Premi Nadal Batle de la Universitat de les Illes Balears, sobre TIC, en la seva quarta edició 2002, amb l’obra Internet útil per a tothom. Ha publicat articles i monografies sobre com relacionar coneixement i innovació a les organitzacions. Els quatre últims són:

Fora de l’àmbit de l’Administració vaig impulsar tres iniciatives emprenedores: Sune (distribuïdora de productes de energies renovables), Babel (serveis lingüístics) i Ballsalona (centre difusor i formatiu de balls de saló).
En el passat era a Blogger http://graells.blogspot.com. Finalment vaig decidir continuar a https://graells.wordpress.com. Tanmateix, la manera més fàcil d’accedir-hi és per http://graells.cat.

Benvinguts al Graellsbloc!!!

_____________________

[ESP] Jordi Graells Costa graells.cat i slideshare.net/jordigraells. Licenciado en geografía, trabaja en la innovación  en la Administración a través de Internet y las TIC (datos abiertos, redes sociales, servicios móviles, gobierno abierto, gestión del conocimiento…). Actualmente es coordinador de Contenidos e Innovación en la Dirección General de Atención Ciudadana y Difusión (Departamento de la Presidencia de la Generalitat de Cataluña).

Escribe textos en el Graellsbloc, que fue considerado ‘Mejor blog personal de política, economía y sociedad’, en la edición 2013 de los Premis Blog Catalunya.

Es también Premio Nadal Batle de la Universidad de les Illes Balears, sobre TIC, en su cuarta edición 2002, con la obra Internet útil per a tothom. Ha publicado artículos y monografías sobre cómo relacionar conocimiento e innovación en las organizaciones. Los tres últimos son:

Fuera del ámbito de la Administración impulsé tres iniciativas emprendedoras: Sune (distribuïdora de productos de energías renovables), Babel (servicios lingüísticos) y Ballsalona (centro difusor y formativo de bailes de salón).

________________________

[EN] In the past I opened a blog in Blogger platform. Now I am in https://graells.wordpress.com. You will find me directly at http://graells.cat.

________________________

Formulari de contacte / Contact Form

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s