Quina Administració volem el segle XXI?

El passat dia 21 de gener vaig tenir el goig d’entrevistar el bon amic Alberto Ortiz de Zárate a l’inici del I Congrés de Govern Digital, que va tenir lloc a Barcelona. Estic molt satisfet del contingut i de les idees pràctiques que van anar sorgint. I vosaltres?

El pasado 21 de enero entrevisté al buen amigo Alberto Ortiz de Zárate en el I Congreso de Gobierno Digital, que tuvo lugar en Barcelona. Esto muy satisfecho del contenido e ideas prácticas que surgieron. ¿Y vosotros?

4 pensaments sobre “Quina Administració volem el segle XXI?

 1. La Generalitat (departaments de la Presidència i de Justícia) acaba de publicar un resum de bona part de les taules i debats que van tenir lloc al llarg del I Congrés de Govern Digital http://web.aoc.cat/governdigital. Són molt útils! Demanen que, si algú pot afegir resum/s de les que falten o completar-ne alguna de les existents, els les fem arribar al blog http://gen.cat/1zNvSMf. Crowdsourding en tota regla!

  M'agrada

 2. El butlletí electrònic del Consorci AOC que he rebut avui diu això:
  «El I Congrés de Govern Digital no es va acabar el passat 22 de gener, continua viu. Al Congrés s’hi van inscriure més de 1.300 persones, però des d’aleshores ja hem superat les 5.000 visualitzacions dels vídeos de les ponències del Congrés de Govern Digital.

  »El vídeo de la sessió Reflexions sobre l’Administració Pública del segle XXI que volem, amb la participació d’Alberto Ortiz de Zárate i Jordi Graells, és el més visitat fins ara amb més de 1.000 visualitzacions.»

  Contents i agraïts, doncs, que la xerrada amb l’Alberto hagi tingut tan d’interès :-).

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s