Guanyadors del concurs ‘Inventem’

Bombeta InventemEl concurs Inventem ha arribat al final. Aquestes en són les dues persones guanyadores:
 • Cristina Trias amb la idea Unificació a través del DNI/NIF de tots els carnets, targetes i números que ens identifiquen [innovació de servei] amb 103 vots
 • Miquel Jornet amb la idea CDentrada de Miquel Jornet [innovació de producte] amb 72 vots
El concurs ha volgut ser una mostra de les moltes actuacions que es podrien dur a terme per fomentar l’emprenedoria a qualsevol àmbit i moment. Ens sembla que ho hem aconseguit amb escreix amb la vuitantena idees i el bon grapat de vots. Nombrosos blocs, xarxes (Twitter…) i algun mitjà de comunicació (RAC1) s’han fet ressò del concurs.
Des d’aquí us donem les gràcies pel suport que hi heu donat ja sigui aportant idees, votant-les o bé difonent el concurs. Tot ha ajudat a demostrar que hi ha moltes accions a fer per fomentar el caràcter emprenedor de les persones, però cal abandonar la teoria i començar a actuar ja!
Què us ha semblat la iniciativa? Creieu que algú n’hauria de prendre nota? Qui ho ha de liderar?

6 pensaments sobre “Guanyadors del concurs ‘Inventem’

 1. Felicitats per la convocatòria.
  Unes preguntes:
  – quantes propostes s’han fet en total?
  – quantes persones han participat?
  – es podría fer un llistat de les mateixes amb indicació de l’autor, del mail i dels vots obtinguts, ordenat temàticament?
  – on queden les propostes a partir d’ara, si es volen consultar?
  – no donaria per fer una publicació?

  Unes propostes:
  – no quedava clara la forma del vot (amb comentàri i votant més d’un punt, positiu o negatiu)
  – les propostes entrades la darrera setmana mai podíen arribar a la puntuació d’una proposta entrada el primer dia …… Caldría donar un temps per a l’acció de vot un cop tancat el concurs.
  – fora bó tornar a RAC1 i explicar-lo

  Cordialment
  PABLO

  M'agrada

  • Pablo, tens tota la raó amb el que dius del desavantatge que significava introduir idees més cap al final del concurs perquè la gent no les podia votar amb la mateixa facilitat que les altres…

   Pel que fa a les idees, no tenim previst fer-ne cap llista, si més no de moment. Tanmateix estaran disponibles durant un bon període a http://inventem.cat. Hi ha gent que ens anima perquè això sigui només la primera edició i que l’anem repetint anualment. A veure si ens hi animem, perquè de moment no n’estem gaire: els mitjans de comunicació –tret de Rac1– han ignorat el concurs radicalment i el més fomut del cas és que ho han fet més per falta de coneixement (no sé si n’han tingut prou per entendre la proposta o bé que no poden arribar a recollir aquesta mena de notícies…) Malgrat aquesta poca sensibilitat cap a l’emprenedoria en el sentit més pràctic, hem d’agrair les prop de 80 idees que han proposat 50 persones (per a nosaltres un gran èxit!!!!).

   Al mateix web publicarem les fotos del lliurament de premis a Cristina Trias i Miquel Jornet.

   M'agrada

   • JORDI: doncs amb més raó per tornar a parlar amb En J. BASTÉ de RAC1, per exemple, i per intentar fer una publicació digital, si mes no, que ajudaria a donar-li difusió. De cara als participants rebre el llistat endressat sería un bon premi, i tanmateix serviria pels que, interessats, el vulguin consultar. A més a més es podria implementar amb grafisme (fotos, croquis o esquemes de cada proposta).

    M'agrada

 2. Pablo, doncs m’apunto la proposta i a veure si més endavant podem dedicar-nos a fer aquest buidatge i presentació una mica més en la línia del que suggereixes 🙂

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s