Collaborare humanum est

Aquestes diapositives presentades (vegeu-ne el vídeo) al XIII Seminari Compartim el 21 de setembre són un avançament dell llibre que hem preparat els ponents per ser publicat properament. El meu capítol es refereix al valor de la relació a les xarxes socials i com esdevenen el marc actual on s’estableixen relacions entre persones, grups i dades (especialment el fenomen open data). Espero que la presentació –elaborada a partir de aforismes i locucions llatines dels pensadors clàssics– sigui font d’inspiració per a tots vosaltres. ¿Què us sembla? ¿És prou suggerent?

Estas diapositivas presentadas (ver el vídeo) en el XIII Seminario Compartim el 21 de septiembre son un anticipo al libro que hemos preparado los ponentes para su próxima publicación. Mi capítulo se refiere al valor de la relación en las redes sociales y como éstas son el marco actual donde se establecen relaciones entre personas, grupos y datos (especialmente el fenómeno open data). Espero que la presentación –elaborada a partir de aforismos y locuciones latinas de los pensadores clásicos– sea fuente de inspiración para todos vosotros. ¿Qué os parece? ¿Suficientemente sugerente?

Collaborare humanum est

Anuncis

11 pensaments sobre “Collaborare humanum est

  1. Sí, Eladi, les paraules de Ciceró sembla que tenen camp i anys per perdurar. L’any 55 adC ja va dir allò de «El pressupost ha de estar equilibrat, el deute públic ha de ser molt baix, la supèrbia dels funcionaris ha de desaparèixer, l’ajuda als altres països s’ha d’eliminar perquè Roma no s’arruïni. La gent ha de tornar a aprendre a treballar, en comptes de viure a costa de l’estat».

    Déu n’hi do…

    M'agrada

  2. Gracias Jordi por tu información, seguramente que las SM En la Administración como medio de comunicación con el ciudadano pueden eficaces, nadie lo duda. ¿y la gestíón y proactividad? y los presupuestos…Alea jacta est. Saludos y mucha suerte.

    M'agrada

  3. Sí, Marc, tens tota la raó. La feina que esteu fent des de Geoinquiets cal ensenyar-la arreu. I, encara que no ho he fet en aquesta, sou un exemple que intento mostrar sempre que puc. Gràcies per comentar.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s