20 sessions web: gràcies per aquests 5 anys!

També la presentació feta amb Prezi. Tant l’una com l’altra resumeixen les vint sessions web que hem organitzat a la Generalitat de Catalunya des de l’abril de 2005 fins al maig de 2010, gràcies al Departament de Justícia (molt especialment a la gent del Servei de Difusió i el CEJFE), i amb les quals, com coneixeu, tinc la responsabilitat d’anar-les programant.

Al llarg d’aquestes jornades diferents ponents han exposat la seva expertesa en temes de treball col·laboratiu, xarxes socials, comunicació institucional, etc. amb l’objectiu d’oferir noves idees per innovar l’Administració. Vistes en perspectiva, les sessions web són un termòmetre dels canvis que han tingut lloc durant aquests cinc anys.

En un àmbit més personal, al moment de confegir el Prezi i de repassar les idees clau, m’he emocionat especialment en tractar la 4a sessió web ‘De la societat analògica a la digital’, ja que des de fa uns mesos no tenim entre nosaltres el bon amic Antoni Farrés.

Per tot plegat, hem volgut acabar el Prezi amb l’expressió “Gràcies per aquests 5 anys!” perquè, per a mi, ha sigut un autèntic regal poder-hi participar!

2 pensaments sobre “20 sessions web: gràcies per aquests 5 anys!

 1. Felicitats per un magnífic exemple de visió, eficàcia i generositat. I les gràcies a vosaltres: amb les sessions web hem après, pensat, compartit i fet molt camí plegats.
  Tasques com la que heu fet aporten molt de valor (i sense fer gaire soroll;)
  i la bona síntesi, després de cada sessió, forma ja part del material de referència.

  Del to del post es desprèn que aquí acaben les sessions?
  Just ara q hi ha tant a parlar, compartir, aprendre, replantejar,qüestionar, emprendre??

  De nou enhorabona i gràcies, Jordi i tot l’equip!
  Conxa
  @innova2

  M'agrada

 2. Nooooo, Conxa, no s’acaben aquí; continuarem bregant fins que puguem [o ens deixin ;-)]. El que passa és que, anant tan de bòlit, veiem passar el temps de manera vertiginosa. I de vegades necessitem fer una aturada, amb el motiu que sigui, per ser conscients del que estem fent i poder encarar el futur més bé.

  Les 20 sessions han sigut una ocasió d’or, els cinc anys passats també, per recordar el gruix de coneixement que hem anat treballant i aprofitar per agrair-vos la lleialtat que heu mostrat a les nostres propostes. També per agrair –i recordar molt en el cas del Toni Farrés– les persones que ens han deleÏtat introduint els temes com a ponents de què volíem enraonar.

  Gràcies, Conxa, pel comentari. I, com diem sempre, acceptem tota mena de suggeriments, perquè a hores d’ara ja tots ens sentim part de les ‘sessions web’!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s