Twitter addicció?

Anuncis

12 pensaments sobre “Twitter addicció?

 1. Sí, hi ha una segona part, que és quan es divorcien, però, com que és de conya, ja no és el mateix.

  I la relació dels lip dubs amb el Twitter… doncs perquè em serveix per explicar una història que té a veure amb les persones/organitzacions flexibles, que són les que es mouran més bé en el nou model.

  Però, oi que et “sona” interessant a tu, precisament? ;-)))

  M'agrada

 2. La presentació està molt bé, Jordi; en termes teòrics Twitter és tot això que expliques, però hi té un valor afegit (que potser no és per explicar aquí) que és el que en diuen “acompanyament” i què es dóna quan fas servir un servidor d’escriptori i mentre treballes vas veient com gent amb la que tens afinitats està connectada, filtrant articles, recomant enllaços, editant continguts… en definitiva, “treballant” per i amb tu.
  Bé, per la gent que d’alguna manera innova, la sensació de no està sol és important, perquè al lloc de treball, és com es senten sovint!
  Reutilitzaré la presentació… estàs avisat! 🙂

  M'agrada

 3. @Francesca. Oi tant que la pots ‘reutilitzar’! Nosaltres ens ho creiem i posem tots els materials en llicències Creative Commons (BY o BY-ND, si apareixen persones). Ja ho saps tu, això.
  M’agrada molt la idea que Twitter acompanya en aquest procés de sobre-treball que estem portant les persones que ens hem decidit a canviar l’estat de les coses que ens envolten, per millorar-les. És molt gratificant sentir que hi ha moltes ments a centenars de quilòmetres de distància però que són tan a prop teu.
  M’apunto doncs la idea!

  @JZT. Celebrem que la presentació et pugui fer servei. Fes-ne tota la difusió que puguis perquè la gent la pugui usar/aprofitar 🙂

  M'agrada

 4. Jordi,

  Molt bona presentació… i, a més, a mi em va molt bé tenir-la ara 😉

  El que fa temps que em ‘balla pel cap’ és la problemàtica de com utilitzar Twitter des del punt de vista institucional.

  No em queda clar si una organització ha de ‘tuitejar’ des d’un punt institucional o deixant clar quina/es persona/es hi ha al darrera.

  Crec que les xarxes socials (inclòs Twitter) són una forma molt directa d’establir un diàleg, no tinc clar que no indicar qui hi ha al darrera no pugui frenar aquest diàleg.

  Perdona per no ser concís, encara no tinc clara la meva postura sobre aquest tema.

  Gràcies per la presentació.

  M'agrada

 5. Gràcies @MarcG per la teva opinió!

  Nosaltres ja es veu que hem apostat per gestionar amb perfils institucionals la nostra presència a les xarxes socials, al costat, lògicament, dels personals de cada un de nosaltres amb els quals participem també de la conversa.

  És el que vam decidir quan definíem objectius i altres. Com que tenim relacionats els perfils de les xarxes socials i altres repositoris amb el bloc corporatiu, vam optar per una solució coherent a totes les eines.

  I de tota aquesta experiència la valoració que en fem, amb dades de participació qualitativa i d’impacte, és francament positiva.

  M'agrada

 6. Jordi, a banda de ser molt esclaridor i útil per començar a fer servir el Twitter amb probabilitat de no equivocar-se gaire en el llenguatge i el to, em sembla que el millor és que inspira com canviar la forma de comunicar correctament i donar servei: a mi almenys se m’ha encès alguna bombeta. Moltes moltes gràcies!

  M'agrada

 7. @maria elizalde

  Maria, si se t’has encès alguna bombeta, segur que deu ser d’alt voltatge. Confio que ens explicaràs què et volta pel cap i així puguem tornar a ‘barrejar’ plantejaments i experiències per tornar a tenir uns continguts més útils i competitius. Aquesta és la clau, oi?

  M'agrada

 8. Ostres… Des de fa dies que el Julio i jo donem voltes sobre com millorar la comunicació entre la comunitat que moderem, Tics i presons, i també, perquè no, entre comunitats del Compartim. Penso -pensem- que podríem provar d’usar el bloc com a repositori de bons exemples, el twitter com a motor participatiu perquè té la immediatesa de la informació en temps gairebé real i el facebook per crear vincles no tan professionals però si que millorarien l’esperit col·laboratiu que necessita la nostra comunitat. Estem intentant fer l’estructura de tot plegat sense oblidar que és institucional, per això és que m’ha donat llum! Plantejàvem de fer miniformacions en aquestes eines i provar-ho des de presons.
  Què us sembla?

  M'agrada

 9. @maria elizalde

  Maria, em sembla que heu fet una bona distribució de funcions entre les diverses eines. Potser per al bloc, a més de repositori de bones pràctiques, li destinaria més un paper d’espai de conversa, on puguem tractar els temes amb una certa profunditat.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s