El segle XXI hem d’aprendre en xarxa

Aquest vídeo ens mostra quina hauria de començar a ser la tasca dels mestres de l’escola del segle XXI: ajudar a organitzar el munt d’informació a què accedeixen els estudiants, per navegar-hi amb seguretat i resoldre creativament els problemes. En aquest model de xarxa d’aprenentatge, aquestes són les habilitats que haurien de començar a treballar els estudiants en les nostres escoles. Si teniu un momentet, mireu-vos-el!

Anuncis

6 pensaments sobre “El segle XXI hem d’aprendre en xarxa

 1. M’agrada molt el vídeo, ara toca que els responsables perdin la por a canviar de sistema, perquè em sembla que la saben que la cosa anirà per aquí, però pensen en com es justificaran si els bons resultats no són immediats… al final sempre està la por que genera molta autocensura! Però mica en mica anem avançant 🙂

  M'agrada

 2. @FrancescaBcn. L’avantatge del nou món en què estem immersos és que avancem a la velocitat de la llum. El coneixement està en evolució constant i s’enriqueix de les aportacions de tothom. Això vol dir que el vídeo és només el petit inici de totes les idees que s’abocaran sobre aquest tema. I, amb molt poc temps, el canvi estarà servit!

  M'agrada

 3. Els educadors (en el sentit més ampli) tenen un gran repte per endavant i tots una responsabilitat enorme sobre com aprofitar un coneixement exuberant i dispers en benefici de tots. Moments fascinants.
  Li passo el video a un parell d’amics de l’àmbit de l’ensenyament.
  Merci!.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s