Reutilitzar informació x canviar l’Administració

Presentació de Jordi Graells “Reutilitzar la informació pública per canviar l’Administració” a la taula ‘Accés a la informació pública i xarxes socials’, dins el V Congrés Internet, Dret i Política de la Universitat Oberta de Catalunya. La taula és moderada per Ismael Peña-López (professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC) i hi participen Alberto Ortiz de Zárate (director d’Atenció Ciutadana del Govern Basc) i José Manuel Alonso (Fundació CTIC / World Wide Web Consortium W3C).

Anuncis

3 pensaments sobre “Reutilitzar informació x canviar l’Administració

  1. Em sembla Jordi que, com planteges, tenir en compte el punt de vista ciutadà i usuari és fonamental. Més enllà del factor ideologia, com a ciutadà demano a les administracions que ofereixin els seus serveis de manera eficient però no només. És bo que els ciutadans puguin proposar i col·laborar. Penso que una administració eficient, innovadora i proactiva, amb intel·ligència col·lectiva, a més de tenir en compte tots els seus recuros propis i a més de tenir en compte tots els ciutadans, naturalment, ha de d’escoltar, establir canals de comunicació àgils i xuclar propostes especialment dels ciutadans i dels grups de ciutadans “col·laboratius” a través de sinèrgies i sintonies. La qual cosa no ha de ser contradictòria, naturalment, amb el nivell políticoinstitucional.

    M'agrada

  2. I, Ramon, hi ha un bon nombre de ciutadans que col·laboren proactivament en força temes (creant i redactant continguts…) però també, com dius, en la creació de serveis a partir del seu coneixement i participació.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s