Navegador Chrome de Google i novetats de YouTube

Google Chrome és el nou navegador web de Google, que es pot descarregar i instal·lar en català i de manera molt fàcil. El seu atractiu: és d’imatge simple i clara. Segurament la seva millor funcionalitat és que les finestres i pestanyes del navegador es carreguen de manera indepentdent i, per tant, més ràpid que en els altres navegadors. També, quan obres una pestanya nova, et recomana webs segons les nostres preferències mostrades en les cerques.

A més, al glossari de YouTube , hem conegut noves aplicacions al portal de vídeos, molt útils:

I, a més a més, per als qui tenim un compte Gmail de Google, YouTube ofereix ara la possibilitat de fusionar les dues maneres diferents fins ara d’accedir-hi.

Anuncis

Un pensament sobre “Navegador Chrome de Google i novetats de YouTube

  1. Notícia a < HREF="http://www.vilaweb.cat" REL="nofollow">Vilaweb<>, el < HREF="http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2987515" REL="nofollow">dissabte 6 de setembre de 2008<>, que afecta els serveis de mapes i georeferenciació de Google:<>Es posa en òrbita GeoEye-1, un satèl·lit en exclusiva per a GoogleEl llançament serà avui i es podrà veure en directe via internet<>El satèl·lit GeoEye-1, que servirà imatges via satèl·lit en exclusiva per als serveis de Google Maps i Google Earth, es llançarà aquesta nit a Califòrnia. Es tracta d’un satèl·lit amb l’última tecnologia fotogràfica que, segons els responsables de l’empresa GeoEye, oferirà les imatges de més bona resolució disponibles al mercat; podrà captar detalls de fins a quaranta-un centímetres. Podeu veure el llançament en directe a través d’internet.Fins ara les fotografies dels serveis d’imatgeria per satèl·lit de Google, Yahoo! i Microsoft eren les mateixes, les que podien comprar a les empreses de satèl·lits comercials. Però amb l’exclusivitat de les imatges d’aquest nou satèl·lit Google s’assegura imatges de més resolució que no els seus competidors, tot i que continuarà comprant fotografies d’altres satèl·lits. Tot i això, les imatges que ofereixi Google al públic s’hauran d’atendre a les limitacions que imposi cada país. Els Estats Units, per exemple, només permeten l’ús comercial de fotografies amb un màxim de mig metre de resolució.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s