4 consells molt pràctics per usar el nostre telèfon mòbil

PRIMER. El número d’emergències a tot el món el món és 112. Aquest número pot ser marcat encara que el telèfon estigui bloquejat.

  1. SEGON. Si heu oblidat les claus del cotxe i esteu lluny de casa on tenim un altre comandament remot per obrir-lo, podem telefonar a casa i que algú apropi el comandament d’obertura al telèfon. Haureu de mantenir el telèfon aproximadament uns 20 cm de distància de la porta del cotxe. I, en fer-ho, obrirem les portes del cotxe! I també serveix per al maleter.

TERCER. Si se’ns ha esgotat la bateria del telèfon mòbil, podem usar la reserva de càrrega que tenen tots els mòbils a les seves bateries. Marquem *3370# i s’activarà automàticament. Ens donarà fins un 50% de càrrega addicional. Quan tornem a recarregar el nostre telèfon, tornarà a recarregar-se automàticament i tindrem una altra reserva disponible per a una altra ocasió.

QUART. Si ens roben el mòbil, ens serà molt útil saber prèviament quin és el número de sèrie de l’equip (ICE). Per obtenir-lo, marquem *#06# sense trucar. Apareixerà el codi en el visor. Aquest codi és el número de sèrie del nostre equip i és únic a tot el món. Cal conservar-lo en un lloc segur i avisar a l’operador de la companyia i donar-li el codi, quan vulguem que el bloquegin completament. Així, en cas de pèrdua o robatori, no el podran fer servir altres persones encara que canviïn la targeta SIM.

Anuncis

5 pensaments sobre “4 consells molt pràctics per usar el nostre telèfon mòbil

  1. No estic segur si el 112 és vàlid a tot el mon, però no sembla probable.El codi *3370# no m’ha servit de res.Obrir el cotxe amb el mòbil ja ni ho intento!Això sí, amb el *#06# s’obté el serial!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s