4 consells molt pràctics per usar el nostre telèfon mòbil

PRIMER. El número d’emergències a tot el món el món és 112. Aquest número pot ser marcat encara que el telèfon estigui bloquejat.

  1. SEGON. Si heu oblidat les claus del cotxe i esteu lluny de casa on tenim un altre comandament remot per obrir-lo, podem telefonar a casa i que algú apropi el comandament d’obertura al telèfon. Haureu de mantenir el telèfon aproximadament uns 20 cm de distància de la porta del cotxe. I, en fer-ho, obrirem les portes del cotxe! I també serveix per al maleter.

TERCER. Si se’ns ha esgotat la bateria del telèfon mòbil, podem usar la reserva de càrrega que tenen tots els mòbils a les seves bateries. Marquem *3370# i s’activarà automàticament. Ens donarà fins un 50% de càrrega addicional. Quan tornem a recarregar el nostre telèfon, tornarà a recarregar-se automàticament i tindrem una altra reserva disponible per a una altra ocasió.

QUART. Si ens roben el mòbil, ens serà molt útil saber prèviament quin és el número de sèrie de l’equip (ICE). Per obtenir-lo, marquem *#06# sense trucar. Apareixerà el codi en el visor. Aquest codi és el número de sèrie del nostre equip i és únic a tot el món. Cal conservar-lo en un lloc segur i avisar a l’operador de la companyia i donar-li el codi, quan vulguem que el bloquegin completament. Així, en cas de pèrdua o robatori, no el podran fer servir altres persones encara que canviïn la targeta SIM.

Advertisements

5 thoughts on “4 consells molt pràctics per usar el nostre telèfon mòbil

  1. Ho vaig treure d’una d’aquelles pàgines que sembla que comuniquin coses certes. Però si veieu que és un bulo, aviseu-me de seguida…

    M'agrada

  2. No estic segur si el 112 és vàlid a tot el mon, però no sembla probable.El codi *3370# no m’ha servit de res.Obrir el cotxe amb el mòbil ja ni ho intento!Això sí, amb el *#06# s’obté el serial!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s