La web més poc usable del món

Per sort per a la comunitat internàutica, costa cada cop més trobar webs que presentin seriosos problemes d’usabilitat, és a dir, que tinguin els continguts, la navegació i el disseny tan deficitaris que en dificultin la consulta i la interacció. Als nostres cursos, hem analitzat webs com Iberia.com (que finalment va canviar radicalment; algú va dir que els xiulaven les orelles per raó dels nostres cursos 😉 i, ja més cap aquí, el web Llibres.com, per avaluar-ne aquesta falta de simplicitat, ordre, servei i atracció que haurien de complir les pàgines web.

Però la nostra sorpresa s’ha vist superada amb els candidats a liderar el rànquing de webs més mal dissenyades del món. Hi ha un candidat que destaca claramat. Es tracta de Havenworks, un lloc de notícies dels EUA que tarda a carregar-se (pesa gairebé quatre megues) i que inclou fins a 90.000 caràcters i 14.000 paraules. A més a més, està farcida de fotos, de colors cridaners i de textos. És pràcticament impossible trobar-hi res. I el que és pitjor és que sí que està actualitzada!

Anuncis

6 pensaments sobre “La web més poc usable del món

  1. Bona info, Guillem. Vaja güebs!!! M’ha fet gràcia la núm. 1 Worst Web Site of 2007 — ‘Ace of Cakes’ anunciada als dits… déu n’hi do!

    M'agrada

  2. Sobre l’Administració Pública en Internet: Interactuar intuïtivament amb una web sense haver-la fet servir prèviament.Navegueu bé? Trobeu la informació fàcilment?Doncs bé, feu la prova a la web de la Generalitat, per exemple, per buscar un telèfon o una adreça. També podeu provar a la web de l’ajuntament de la vostra localitat. En funció del grau de dificultat de trobar el que cerceu podríem avaluar si el disseny d’aquella web és útil, usable o eficaç.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s